Supporting Partner

Buro Magnificent werkt nauw samen met specialistische bedrijven die elk op hun eigen gebied binnen de evenementenwereld vakwerk leveren tegen eerlijke tarieven.
Daardoor kan Buro Magnificent de voordelen van haar eigen werkwijze en vakkundigheid combineren met de nieuwste ontwikkelingen en expertise van al haar gespecialiseerde toeleveranciers en met zorg geselecteerde partners.

Samenwerken, geven en nemen, elkaar iets gunnen als bedrijven onderling, met uiteraard één gemeenschappelijk doel voor ogen……. onze opdrachtgever een Magnificent gevoel te bezorgen!

Maar waarom ook niet anders om, want als geen ander weten wij dat het in de partycatering, verhuur en in de evenementenwereld hollen of stilstaan is.
Met als gevolg dat de personele bezetting bij de partners en toeleveranciers van
Buro Magnificent op het ene moment te groot is en dat men op het andere moment capaciteit te kort komt.

De jarenlange praktijk ervaring die aanwezig is bij Buro Magnificent willen we ook graag beschikbaar stellen aan onze partners en toeleveranciers. Ook aan hen bieden wij de extra “vakbekwame handjes “ bij extreme drukte.

Helemaal in de huidige tijd staan de winstmarges onder grote druk en moeten partycateraars, verhuurbedrijven, licht en geluidsbedrijven en de evenementen cateraars steeds slimmer, doeltreffender en compacter gaan werken.

Overbezetting in rustige periodes brengt hoge kosten met zich mee en daarvoor willen wij onze partners en toeleveranciers graag behoeden.

Easy in = easy out

Onder de noemer Easy in = Easy out kan Buro Magnificent, op het moment dat u als partner of toeleverancier vakbekwame handjes te kort komt, uw organisatie op tijdelijke basis versterken. Hierdoor kunt u wel grote opdrachten blijven uitvoeren, of meerdere kleine tegelijkertijd aannemen.

Op elk moment (24 /7) kunt u Buro Magnificent met al haar kennis en praktijkervaring inzetten. Maar ook net zo gemakkelijk kunt u op ieder gewenst moment afscheid nemen van de diensten van Buro Magnificent.

  • Geen  hoge maandelijks terugkerende personeelskosten wegens overbezetting.
  • Geen kostbare energie verspillen aan de bureaucratische rompslomp met bedrijfsverenigingen.
  • Geen ziekteverzuim risico’s.

Buro Magnificent supporting partner voor :

  • Party cateraars: bediening, barmedewerker, op- en afbouw, party begeleiding, party chef of party manager.
  • Evenementen cateraars: verkoop medewerker food en drinks, bar werkzaamheden, op- en afbouw werkzaamheden, logistiek, planning
  • Verhuur bedrijven: inrichten en decoreren van diverse ruimte, op- en afbouw werkzaamheden, logistiek, planning
  • Audio en visuele bedrijven: stage hands, op- en afbouw werkzaamheden, logistiek , planning
  • Podium bouwers: stage hands, op- en afbouw werkzaamheden, logistiek, planning
  • Tenten verhuurders: op- en afbouw werkzaamheden, logistiek, planning

Discretie naar uw klant toe staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen dan ook ten alle tijde, wanneer u dat wenst, uit uw naam handelen en communiceren.