Over Buro Magnificent

Magnificent ( engels woord, bijv.nw./ bijw.)  prachtig, schitterend, magnifiek, luisterrijk, glorierijk, lustrijk, heerlijk, voortreffelijk, kostelijk, riant, groots, weids,……… 

Buro Magnificent verzorgt unieke events voor zeer diverse opdrachtgevers die het beste van het beste verwachten. Toegevoegde waarde kunnen aanbieden voor iedere gebeurtenis! Dat is waar deze website over gaat en waar Buro Magnificent garant voor staat.

Als u kiest om samen te werken met Buro Magnificent dan kiest u voor meer dan 25 jaar ervaring in gastvrijheid, lekker eten & drinken, aankleding en entourage, totale sfeerbeleving,  het organiseren van grote publieksevenementen en evenementen support, kortom dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

Buro Magnificent werkt nauw samen met specialistische bedrijven die elk op hun eigen gebied binnen de evenementenwereld vakwerk leveren tegen eerlijke tarieven.

Daardoor kan Buro Magnificent de voordelen van haar eigen werkwijze en vakkundigheid combineren met de nieuwste ontwikkelingen en expertise van al haar gespecialiseerde toeleveranciers. Uiteraard met maar één doel voor ogen ……

U een MAGNIFICENT gevoel te bezorgen.

Met vriendelijke groet,
Buro Magnificent

Herbert Jansen