Evenementensupport

Buro Magnificent organiseert en verzorgt niet alleen zelfstandig de meest uiteenlopende gebeurtenissen en activiteiten maar biedt ook op tijdelijke basis organisatie-kracht aan, voor iedereen die een evenement organiseert of van plan is om een evenement te gaan organiseren.

Als geen ander weten wij dat het in de evenementen branche hollen of stilstaan is. Met als gevolg dat de personele bezetting bij de grotere organisatie -en evenementenbureaus of festival -en concertpromotors op het ene moment te groot is en dat u op het andere moment capaciteit te kort komt.

Tegenwoordig staan de winstmarges onder grote druk en moeten organisatoren door de steeds hoger wordende regeldruk en de steeds toenemende veiligheidsmaatregelen die door overheden worden opgelegd, slimmer, doeltreffender en compacter gaan organiseren. Ticketprijzen staan on-hold, publieksaantallen stagneren …. en milieu eisen worden strenger. Oftewel de aanbieders van evenementen moeten steeds meer leveren tegen dezelfde financiële condities.

Overbezetting in rustige periodes brengt ongetwijfeld hoge kosten met zich mee voor iedere organisator die een evenement organiseert.

Easy in = Easy out

Onder de noemer : Easy in = Easy out kan Buro Magnificent op het moment dat u als organisator tegen een probleem aanloopt, of organisatiekracht te kort komt, uw organisatie op tijdelijke basis versterken en uw totale evenementenorganisatie compleet maken.

In elke fase van het door u georganiseerde evenement (conceptontwikkeling, planvorming, pre-productie, productie, opbouw, uitvoering event, afbouw en evaluatie fase) kunt u Buro Magnificent met al haar kennis, praktijkervaring en een portie gezond verstand inzetten. Maar ook net zo gemakkelijk kunt u op ieder gewenst moment afscheid nemen van de diensten van Buro Magnificent.

 • Geen  hoge maandelijks terugkerende personeelskosten wegens overbezetting.
 • Geen kostbare energie verspillen aan de bureaucratische rompslomp met bedrijfsverenigingen.
 • Geen ziekteverzuim risico’s.

Buro Magnificent evenementensupport biedt op tijdelijke basis zijn diensten aan om organisatie -en evenementenbureaus of festival -en concertpromotors te supporten bij de organisatie van uw evenementen.

Daarbij kunt u denken aan:

 • Projectmanagement
 • Food en bavarage
 • Veiligheidsvraagstukken
 • Stagemanagement
 • Tourmanagement
 • Op -en afbouw begeleiding evenementen terrein
 • Artiesten ontvangst en begeleiding
 • Verzorgen van crew catering op locatie

Discretie naar uw klant toe staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen dan ook ten alle tijde, wanneer u dat wenst, uit uw naam handelen en communiceren.

Buro Magnificent is uw supporting partner bij het organiseren van uw evenement en komt op voor uw belangen voor die van uw opdrachtgever. Wij bieden projectmanagement aan voor het gehele evenement of een deel daarvan.